Kontakt

Förvaltning och boendeservice – Bredablick

Brf Solglittret har avtalat med Bredablick att förvalta fastigheterna och egendomarna. Detta innebär, bland annat, att Bredablick står till tjänst med reparation och boendeservice. Detta gäller både dig som äger din bostadsrätt och dig som hyr lägenhet genom Brf Solglittret.

Om du som hyr eller bor via Brf Solglittret har upptäckt något som är fel eller sönder när det gäller fastigheten eller gemensamma utrymmen, ytor och anordningar, ska du göra en felanmälan till föreningens förvaltare.

Vi ansvarar allihopa, tillsammans, för att Brf Solglittret är fint, lugnt och välfungerande för alla!

Du kan göra din felanmälan, dygnet runt, till Bredablick via telefon 010-177 59 00, eller via hemsidan här. Det går också bra att ställa frågor via info@bblick.se.

Bredablick ger sedan ärendet till fastighetsskötaren, som är anställd av förvaltaren. Om kontakten sker efter kontorstid, på helger eller helgdagar, kommer jouren Örestads bevakning att kopplas in.

Det enda som Bredablick inte hanterar är nycklar, porttelefonens register och taggar!

Så om du behöver uppdatera vad som står i porttelefonens register, önskar beställa nya eller fler nycklar eller taggar, eller om du är intresserad av att få tillgång till barnvagns- eller cykelrummet, hör av dig till oss i styrelsen via info@solglittret.se.

Du kan även nå Bredablick med post på adressen,

Bredablick Förvaltning AB
Box 243
201 22 Malmö

Kontakta styrelsen

 • Har du frågor som gäller föreningen och dess verksamhet, eller vill komma med förslag eller synpunkter?
  Mejla till info@solglittret.se, eller lägg ett meddelande i brevlådan på Sunnanväg 6G, eller kontakta oss på Facebook via Solglittrets Facebooksida, eller skriv till,

Brf Solglittret
Sunnanväg 6G
222 26 LUND

 • Är du eller någon annan intresserad av att medverka i styrelsen?
  Mejla till valberedningen, valberedning@solglittret.se.
 • Vill du tipsa oss om innehåll på hemsidan eller rapportera felaktigheter?
  Mejla webbredaktören, web@solglittret.se.
 • Vill du boka lokalen?
  Du kontrollerar om lokalen är ledig här. Skicka sedan ett mejl till lokal@solglittret.se och ange vad du vill hyra, datum, tid samt dina kontaktuppgifter, så kommer någon från föreningens styrelse höra av sig till dig.

Föreningens Faktureringsadress

Brf Solglittret
FTG-nr 1421
FE 754
838 74 FRÖSÖN