Samlingslokal

Uppdatering oktober 2021

Då regeringen har hävt restriktionerna som kom sig av pandemin, är det återigen möjligt att hyra lokalen.

Brf Solglittret erbjuder boende och andra att hyra föreningens lokal, partytält, eller bara bord och stolar.

Lokalen kostar 400kr per dygn för medlemmar i Solglittret och 500kr per dygn för utomstående att hyra. Lokalen rymmer 30 personer och är utrustad med glas, porslin och bestick för detta. I lokalen finns spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, kaffekokare, med mera.

Tältet är i dagsläget sönder, men kan fungera om du som vill använda det är beredd att tejpa och fixa själv. Det kostar inget att försöka, men vi rekommenderar att du samtidigt bokar lokalen så att du har ett alternativ, ifall tältet inte går att använda.

Föreningen har också ett party…tak? som man kan få låna, men det är just det, ett tak, så det saknar väggar.

Att endast hyra bord och/eller stolar kostar 200kr per dygn.

Du kontrollerar om lokalen är ledig här. Skicka sedan ett mejl till lokal@solglittret.se och ange vad du vill hyra, datum, tid samt dina kontaktuppgifter, så kommer någon från föreningens styrelse höra av sig till dig.

Om du behöver avboka lokalen, bord eller stolar, behöver du göra detta senast 24 timmar innan din bokning äger rum. Du får då tillbaka din bokningsavgift.

För mer information, anvisningar och regler, klicka här.

Observera

Ibland används föreningens lokal som personalrum, till exempel i samband med eventuella renoveringar. Vid dessa tillfällen är lokalen inte tillgänglig för uthyrning.